sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Este minunat să auzi tu însuți direct de la Domnul

    Dumnezeu se așteaptă ca toți copiii Săi - aceia care Îl cunosc personal și știu care este voia Sa și Cuvantul Lui - să ia legătura cu El în mod personal și direct , să-L contacteze direct, nu prin credința sau prin rugăciunile altcuiva . Iată motivul pentru care cel mai important lucru pe care-l poate învăța fiecare creștin - și pe care fiecare nou creștin trebuie să-l învețe- este cum să-L urmeze pe Dumnezeu și să asculte direct de la El în fiecare zi!
    Tu poți să auzi de la Dumnezeu în fiecare zi și ar trebui să auzi de la El în fiecare zi. Nu trebuie să fie o voce tare , nici măcar o voce care să audă. Poate fi numai acel ,, susur blând''' pe care-l simți înăuntrul tău. ( 1 Împărați 19:12) Uneori nici măcar nu sunt cuvinte , ci numai o părere . Dumnezeu nu trebuie să comunice in cuvinte . El îți poate da numai un sentiment, o imagine sau o idee . Dacă crezi cu adevărat și Îl intrebi pe Domnul nu vei fi dezamăgit! Ceea ce vezi sau auzi cu ochii sau cu urechile sufletului tău, acela este Domnul!- Iar aceasta îți va fi o mare mângâiere!
    Dacă vrei cu adevărat să Îl auzi, El îți va vorbi. Trebuie doar să ai credință. Isus vorbește la orice oră, oriunde , dacă tu crezi!- Oricând crezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu