miercuri, 26 octombrie 2011

În religia noastră, dragostea este lucrul cel mai importan!

    Biblia predică dragostea noastră liberă! Dragostea liberă a lui Dumnezeu , prin Isus Hristos , Fiul Său! De asemenea , El ne binecuvantează și cu alte feluri de dragoste. Toate au importanța lor, dar dragostea pentru El este cea mai importantă! Această este religia și acestea sunt principiile pe care trebuie să le practicăm: dragoste pentru Dumnezeu și dragoste pentru ceilalți! Dragostea este religia pe care Isus Însuși a predicat-o , Vestea Bună: Dumnezeu este dragoste!(1 Ioan 4:8) dragostea adevarată, dragostea reală, dragostea lui Dumnezeu este toată religia de care ai nevoie !Această dragoste dezinteresată, și altruistă include dragostea unei ființe omenești pentru altă ființă omenească , dragostea sub toate formele , atâta timp cât este dragoste adevărată , reală, dragostea lui Dumnezeu .
    ,,Iubește-L pe Dumnezeu și iubeste-ți aproapele ca pe tine însuți!'' ....De aceste aceste două porunci depinde toată Legea si Proorocii! ( Matei 22:37-40).Dragostea reprezintă toate legile din Biblie puse laolaltă!Dacă ai dragoste , ai totul! Împlinești toate legile Lui Dumnezeu! În dragoste se află mântuirea și mesajul nostru! În dragostea adevărată , dragostea lui Dumnezeu și dragostea aproapelui nostru!-Căci Spiritul Dragostei divine a lui Dumnezeu este cel care ne ajută să împlinim marea Sa poruncă de a ne iubi unii pe alții !
   Mulțumesc lui Dumnezue, pentru o dragoste atât de dulce în Domnul, dragoste în spirit , dragostea unora față de alții!- Nu este minunat să ai dragoste? Când Îl ai pe Dumnezeu ai dragoste, pentru că EL ESTE DRAGOSTE!
      
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu