luni, 16 aprilie 2012

Creația lui Dumnezeu este o manifestare a iubirii Sale față de tine!



    Te iubește Dumnezeu? Poți vedea și poți simți aceasta prin minunata lume în care te-a lăsat să trăiești. Doar uitându-te în jurul tău ,la minunata creație , vei vedea dragostea lui Dumnezeu! Doar privește lumea și vei ști că Dumnezeu te iubește! Dragostea Sa reiese clar din tot ceea ce a facut El pentru ca tu să te bucuri!( Romani 1:20)
     Uită-te la răbdarea și mila lui Dumnezeu! Fiecărui om născut vreodată, Dumnezeu i-a trimis din lumina Sa, pentru a-i lumina inima întunecată cu dragostea Lui, pentru a-i demonstra dragostea Sa!(Ioan 1:9)- El trimite frumusețea și binecuvântările ca o ploaie ,nu numai pentru cei drepți ci și peste cei nedrepți ,care nu merită dragostea și mila Sa. El continuă să le trimită lumina soarelui aproape zilnic și le trimite ploaia care face ca florile să crească. Iar copacii frumoși, iarba , norii ceruruile, soarele, luna , stelele , toate sunt creația minunată a lui Dumnezeu( Mat. 5:45)
            Dacă nu crezi că Dumnezeu te iubește , doar uită-te în jur ,la binecuvântările Sale,la această viață frumoasă, această lume frumoasă în care poți trăi, această minunată și frumoasă creație pe care o vezi în jurul tău!Ce Îți poate spune mai mult? El nu era obligat să facă lumea atât de frumoasă. Dar a făcut-o special pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu