duminică, 8 aprilie 2012

El ,, nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană'' Psalmul 84:11



El nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană!        Psalmul 84:11

    Care sunt dorințele inimii tale? Dacă desfătarea ta este Domnul și serviciul Lui, El a promis să-ți satisfacă dorințele inimii ( Ps.37.4)
    În aparență , Domnul crede că nimic nu este prea bun pentru copiii Săi ascultători. Dacă Îl mulțumim ,nu numai că obținem ceea ce avem nevoie, dar de obicei obținem tot ce vrem , dincolo de nevoile noastre: ,, mai mult decât cerem sau gândim noi''! ( Efes.3:20)
    El dorește să facă aproape orice pentru noi și să ne dea orice este bun pentru noi. Dar Domnul nu ne dă întotdeauna neapărat totul, pentru că nu este întotdeauna pentru noi! A încercat acest lucru cu copiii lui Israel ! De câteva ori le-a îndeplinit dorințele inimii când nu era potrivit pentru ei, dar a trimis o deșărtăciune în sufletele lor!( Ps.106:15)
     Doamne , daca vom trece testul și Te vom pune pe Tine primul , dacăne vom găsi desfătarea în Tine , atunci Tu vei putea avea încredere în noi și pentru alte lucruri, pentru toate cele de care avem neovie, chiar și pentru cele pe care le dorim , pentru ca ele nu vor interveni între Tine și noi! Dacu sunt bune pentru noi, Tu ni le vei da, Doamne , iar dacă nu sunt bune pentr noi, Te rugăm ține-le departe de noi! În numele lui Isus , amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu